miércoles, 17 de septiembre de 2014

Kundalini Yoga en Espai de Llum


Kundalini Ioga per adults

Saviesa que ha estat utilitzada durant segles per extraure de l’interior de la persona l’habilitat per entendre qui és i de què és capaç.
Aquest és un ioga orgànic, no estructural, energètic i espiritual, el qual aporta una forma de desaprendre l’après i corregir antics patrons, amb alegria i obertura del cor.
A través de la tecnologia Kundalini, podrem desbloquejar l’energia dels chakres inferiors i elevar-la a través de sushmana (nervi central de la columna), per portar la sabiduria als chakres superiors, estimulant la glàndula pituitaria i pineal, on resideix l’ànima.
Practicant aquest tipus de ioga aconseguiràs molts beneficis pel dia a dia, com concentració, coordinació, memòria, capacitat per fer diferents tasques, clarividència, productivitat, força,energia i creativitat,
El Kundalini Ioga està adreçat  a tothom; desperta la consciència per tal de treure el potencial lliure i il·limitat de l’ésser humà a través de kriyes, mantres, pranayames, mudres i comunicacions celestials.
Anima’t a provar una nova experiència, el teu cos i la teva ment t’ho agrairan. Atreveix-te a regalar-te un temps per a tu.

Taller impartit per Anna Pujol

Professora de Kundalini Ioga per adults i professora de ioga per a nens, dinamitzadora cultural i escriptora,


No hay comentarios:

Publicar un comentario